Preluare responsabilitate ambalaje

Anul acesta, compania   ECO-X S.A.  a lansat la nivel national proiectul “Green Ideas, Green Life”, ce are ca scop dezvoltarea simtului civic al tinerei generatii, implicarea si responsabilizarea acestora fata de mediu.

Tinerii invata usor comportamentul eco-responsabil, devenind constienti de necesitatea reciclarii, un pas important in protejarea resurselor naturale si, implicit, a mediului inconjurator. Pentru a-I ajuta sa se implice compania ECO-X S.A. le-a pus la dispozitie o platforma online,  unde acestia isi pot face cunoscute ideile  

Proiectul urmareste, pe langa educarea si implicarea tinerei generatii,  si constientizarea comunitatilor cu privire la starea mediului si la impactul pe care acesta il are asupra fiecaruia.  Important este ca toti sa invete sa iubeasca natura si sa se obisnuiasca sa tina cont de reguli la indemana de protejare a mediului, iar “Green Ideas, Green Life”, cu ajutorul tinerilor, incearca sa adune cele mai bune idei si sa-I implice pe pragonisti in punerea in practica a acestora.

Si pentru ca nu este ocazie mai potrivita pentru exersarea imaginatiei in ceea ce priveste reciclarea, compania ECO-X S.A., in parteneriat cu Politia Locala a Sectorului 2,  s-au intalnit cu elevii claselor a  III-a si a IV-a din Scoala Generala nr. 307 si i-au provocat pe acestia sa creeze martisoare din materiale reciclabile. Copiii, cu un entuziasm si imaginatie extraordinare, au realizat  adevarate  bijuterii eco, ce vor fi  daruite salariatelor din cadrul Primariei Sectorului 2 si Politiei Locale a Sectorului 2 Bucuresti.

Ca o rasplata a muncii micutilor participanti, ECO-X S.A. a premiat elevii claselor a III-a A si a IV-a A cu cate un sistem Karaoke.